15آذر1397

.زنجیره کیفیت، کمیت و قیمت نان با هم مورد توجه باشد

علی محمد احمدی در کارگروه آرد و نان استان، گفت: اگر قرار است نرخ نان افزایش یابد، باید کیفیت و کمیت آن هم افزایش یابد.
استاندار اظهار داشت: مردم در انتظار افزایش کیفیت نان هستند و این موضوع باید همواره مورد توجه باشد و اینطور نباشد که با افزایش نرخ، کیفیت و کمیت هم بعد از مدتی فراموش و رها شود.
وی با اشاره به اینکه، باید مدیریت این زنجیره را یک دستگاه برعهده بگیرد تا در هر شرایط خودش جوابگو باشد، تاکید کرد: دستگاه های متولی باید تضمین دهند که با افزایش نرخ انواع نان در استان به لحاظ کمیت و کیفیت هم شرایط فرق کند.
استاندار به توان مردم در خرید نان اشاره کرد و اظهار داشت: ضمن توجه به وضعیت نرخ نان در استان باید شرایط مردم و ارائه خدمت به مردم مورد توجه جدی قرار گیرد. 
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان هم گفت: در این نشست مصوب شد، قیمت نان بربری به لحاظ وزنی از 160 گرم به 180 گرم افزایش یابد و قیمت آن از 120 تومان به 180 تومان افزوده شود.
دیودیده افزود: همچنین نان سنگک 550 گرمی به لحاظ وزنی به 600 گرم و قیمت آن از 550 تومان به 700 تومان افزایش می یابد.
وی تصریح کرد: قرار شد که نان تافتون از 210 گرم به وزن 220 گرم برسد و نرخ آن از 180 تومان به 220 تومان افزایش یابد.
ج/238
 
نسخه قابل چاپ
  • ارسال به دوستان
نام ارسال کننده :  
ایمیل ارسال کننده:
نام دریافت کننده :
ایمیل دریافت کننده :  
موضوع ایمیل :
کد تصویری :
 

آدرس :استان کهگیلویه و بویر احمد - یاسوج - میدان امام حسین - ساختمان مرکزی استانداری


مجری سایت:شرکت سیگما